If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Много съм далече от мисълта за тоя разход и от маховика и кутията съм стреснат,но тези екстри,с този салон и визия,просто това е единствената читава фейс лифтова,която ме грабна ...
159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.
No one is immune to the trials and tribulations of life.
Много съм далече от мисълта за тоя разход и от маховика и кутията съм стреснат,но тези екстри,с този салон и визия,просто това е единствената читава фейс лифтова,която ме грабна ...
Да не са цветя за мирисане ако дадат фира .. на както каза колегата "руска ролетка" ако па толко те е страх значи това не е колата за теб
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Е от стило жтд скачам на тая алфа,не е като да не знам кво ще е,ама все пак.
Моторът е супер .. винаги имаш тяга .. много удобна за каране и същевременно много приятна в града а за магистрална кола ... ако не си правиш сметка си София Бургас за нула време и т.н така че давай смело и каквото дойде .
Ммм,разхода не ме бърка,едва ли има човек,който да си купува мощна кола за да я кара бавно ...
Тези дни ще отскоча да я прегледам и евентуално да я взема,ще видим диагнозата с компа кво ще каже,пък съединителя,маховика и опелската кутия - божа работа и ролетка,ще паля свещи всяка неделя.
159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.
No one is immune to the trials and tribulations of life.
Айде вие ги изкарахте кашкавалени тия кутии, държат си прилично. Много зависи и как ще ги експлоатираш, ако нямат ядове и си ги пазиш ще държи доста. Ако я напомпиш зверски вече божа работа колко...
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Ъъъ сток, това не го вярвам ама айде...
Моята като я мапнах стана доста приятна за каране, хем не е нещо сериозно напомпана, даже разхода леко падна с 0,5л като се кара нормално, важното е да я пипа който знае какво прави.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Ъъъ сток, това не го вярвам ама айде...
Моята като я мапнах стана доста приятна за каране, хем не е нещо сериозно напомпана, даже разхода леко падна с 0,5л като се кара нормално, важното е да я пипа който знае какво прави.
точно !
Comment